Писалка за Таблет – TECH-PROTECT Digital Stylus Pen за Apple iPad

Продаден
Предимства:
  • Стилен дизайн.
  • Micro USB конектор.
  • Чувствителен и точен връх.

This product is currently out of stock and unavailable.

Описание

Tech-Protect Digital Stylus е усъвършенстван графичен инструмент, който ви позволява да правите прецизни графики и чертежи на вашия Apple iPad. Тънкият връх и висока чувствителност гарантират точност по време на рисуване и графична обработка. Аксесоарът има ергономична форма, която минимизира умората на ръцете и подобрява комфорта при използване по време на работа. Вътре в стилуса има малък магнит, подобен на този, който също се намира в Apple Pencil. С негова помощ по удобен начин можем да прикрепим стилуса към страничния ръб на iPad Pro.

Работата с устройството е проста и интуитивна. Включвате стилуса, като леко докосвате върха му. Аксесоарът автоматично ще се изключи след 20 минути без отговор, за да спести енергия.
Вграденият светодиод показва работното състояние на устройството. Синият цвят показва, че писалката е включена, докато червеният цвят се показва по време на ниско ниво на мощност и по време на зареждане. Светодиодът се изключва, когато устройството е напълно заредено, което показва, че устройството е готово за употреба отново.

Стилусът Tech-Protect е многофункционален инструмент, който ще се окаже полезен в ежедневната употреба, както и за правене на прецизни графики и чертежи на Apple iPad.

Съвместимост: Всички модели на Apple iPad от 2018 г. с актуализация от iOS 12.2 или по-нова версия.

Допълнителна информация
Цвят

Бял, Розов

Отзиви (0)
0 ★
0 Ratings
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Писалка за Таблет – TECH-PROTECT Digital Stylus Pen за Apple iPad”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top
Close
Close
Close

Количка

Shopping cart is empty!

Continue Shopping